Job 57 van 148


Report this listing

Solliciteren



Contract Manager/Chef Gerant - Voltijds - Regio Gent


Functie

Je ressorteert onder de Contract Manager of Operations Business Partner. Je geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel.

Tot het doel van jouw functie behoren : organiseren, delegeren en controleren. Bereiden. Beheer en administratie.Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het schikken en presenteren van gerechten.

• Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het schikken en presenteren van gerechten.

• Je doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden.

• Je staat in voor de calculaties, bestellingen en controle van alle benodigdheden.

• Je waarborgt de kwaliteit van alle gerechten.

• je bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen,gerechten of presentaties;

• je staat in voor de menuplanning en de samenstelling van gerechten en spijskaart, in overleg met de verantwoordelijke(n)

• je staat in voor de werkplanning van het keuken

• je verwerkt allerhande gegevens b.v. gepresteerde werkuren, ziekte en verlof;gegevens m.b.t. calculatie, voorraad, bestellingen en verbruik


Jouw profiel

Wie ben jij?

Profielomschrijving:

  • Je hebt een diploma Hotel en/of Grootkeuken en minimum 5 jaar beroepservaring.
  • Je hebt zin voor orde en netheid en je hebt een grondige kennis van HACCP.
  • Je hebt een verzorgd voorkomen.
  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht.
  • Je bent PC-vaardig.
  • Je spreekt vlot Nederlands.
  • Je kan in een team werken.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs type B.
  • Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • Gerechten bereiden: Japans
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • Gerechten bereiden: Gastronomische menu's
  • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
  • Gerechten bereiden: Vis- en schaaldieren
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • Meewerken aan de promotie van de organisatie (kookwedstrijd, beurzen, ...)
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
  • Gerechten opdienen in de zaal
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
  • Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
  • Gerechten bereiden: Lokale of regionale specialiteiten
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • Gerechten bereiden: Afrikaans

Aanbod

Wat heb wij u te bieden?

Aanbod:

  • 38 uren per week van maandag tot vrijdag.
  • 1 weekend op 2 of in overleg
  • Werkzekerheid binnen een succesvolle onderneming
  • Aangename werksfeer met toffe collega's
  • Hospitalisatieverzekering na één jaar dienst
  • Competitief salaris in overeenstemming met jouw ervaring cfr. Barema's
  • Extra legale voordelen
  • Training op de werkvloer
  • Reële doorgroeimogelijkheden
  • werken voor de wereldleider in het leveren van foodservice en diensen, waar de medewerkers staan voor :
  • 'Openheid, vertrouwen en integriteit'
  • 'Nemen van verantwoordelijkheid'
  • 'Passie voor kwaliteit' en een 'can do-mentaliteit'

Solliciteren

Melissa Nuytten
092187780

Solliciteren